Kategorier
Alm Stjernen Björlitira Calle Bronson Champion Chip Fosshaug Frasse Fräcke Blixt Ingbris Lita Lome Diamant Monster Formysins Monster Litchi Monster Mustasch Odd Harmonia Önnes Grimner Ping Reginas Hälge Sagmo Blässen Träningsrapport Urkraft

Träning och starter

Här kommer information om starter och träning för stallets alla hästar.

Äldre hästar

CHAMPION CHIP
Tränar fint och ser läcker ut, men har inte helt fått till det i loppen. Vi får hoppas att han ha behövt dem för att komma i riktigt form. Startar imorgon på Bollnästravet. Bakspår och bike. OKB kör. Hoppas han tar i och gör sitt bästa då ska vi ta en skaplig slant!

LOME DIAMANT
Är borta för lång framtid och vi får se om karriären ens går att rädda. Har varit buköppnad med tarmvred och det är ingen munter diagnos för framtida tävlande tyvärr.

ÖNNES GRIMNER
Har gjort tre raka starter utan galopp och tjänat pengar varje gång. Blev lite stum sista biten senast men banan var också väldigt hård. Startar på torsdag igen och fått bättre läge nu. Kan vara bland de 3-4 första denna gång.

BJÖRLI TIRA
Tränar för fullt i Pullert och vi ska anmäla till nu start nästa vecka. Blir lite frän i loppen och bränner massa krut på fel saker, men har bra fart och vi hoppas att vi ska kunna göra bra ifrån oss i vinter.

Fyraåringar

FOSSHAUG FRASSE
Hoppade bort sig på Östersund då han inte alls trivdes med banan på innerspåret. Startar igen inom kort då han håller fin form. Får tävla på i vinter och allt är enkelt med honom.

LITA
Bra debut för oss, sedan två galopper. Nu startar hon imorgon på Bollnästravet och står på start vilket vi tror är bra. Hon möter bra hästar men kändes fin i banjobb i helgen.

MONSTER MUSTASCH
Vilar och väntar på mer snö så ska han börjar träna idag.

ODD HARMONIA
Ny i träning och har gått några pass för oss nu. Väldigt hård och tung att hålla i. Men fin travare och gick 1.36/2000 m på fint sätt i helgen. Vi kollar lite försiktigt efter lopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *