Kategorier
Till salu

Mitchi 7% kvar!

Vi har några få % kvar i Monster Mitchi – 7% ägande för att vara exakt – tvåårigt kallblodssto som visar bra takter redan nu.

Individen
Monster Mitchi är en välutvecklad tjej som redan nu är långt framme i sin träning. Hon har redan sprungit premietidsfarter och det känns som att hon kommer bli en snabb häst.
Hon är lättsam och snäll – samtidigt är hon framåt och väldigt träningsvillig. Hon har passgång i sig, precis som sin bror Monster Mustasch, vilket är spännande då det brukar kunna bli riktigt snabba hästar. Jättefin exteriör!

Monster Mitchi (första hästen i bild). Träning december 2022.

Stamtavlan
Monster Mitchi har succéhingsten Monster Monsun som pappa, supersnabba Finnskog Nåja som morsa och avelschampion Bork Odin som morfar.
Korsningen Monster Monsun + Bork Odin har gett avelshingsten och den näst snabbaste fyraåringen genom tiderna i Sverige: Monster Mustasch. Mitchi och Mustasch är således 75% syskon.
Mustaschen och Mitchi är otroligt lika varandra, båda snälla och trevliga hästar som är enkla att hantera, men framför allt är de så otroligt lika i travet…!

Monster Monsun vid V75-seger på Bollnästravet. Råstark kille som vann efter tredjespår hela vägen över lång distans på kletig bana. Fantastisk häst!

En rolig detalj är att Monster Monsun och Finnskog Nåja vann båda under V75-dagen på Bollnäs för några år sedan. Pappa Monsuns V75-seger är kanske den viktigaste segern för vårt stall någonsin och var starten på ”allt” – vårt stuteri och träningsstall exploderade efter den framgången. Mitchi är faktiskt en drömavkomma till dem.

Mamma Finnskog Nåja vid överlägsen seger på Bollnästravet. Nåja hade en otrolig speed och kunde verkligen springa fort. Räserkropp också!

Ägande
Allt ägande, inkomster och utgifter, sköts via Stall OfCourse. Det betyder att du kan äga både som privatperson eller som företag.

Kostnader
Inköp: 7% för 10.000 kr – i det priset ingår alla kostnader fram till 31 dec 2022. Uppfödning, inkörning och träning!
Månadskostnad: Ca 1000 kr / månad i kostnad för 7%. Det går att dela upp på flera personer om man vill. Vi lämnar dessutom premieloppsgaranti – en inkomst på 20.000 kr under 2023!

Kontakta Frasse Fransson, 070-3080665 ring eller sms så får ni mer information.

Monster Mustasch är Monster Mitchis brorsa – 75% lika stam till och med. Han är den näst snabbaste svenskfödda fyraåringen någonsin med 1.22,2ak. De är väldigt lika i travet och har stora likheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *