Kategorier
Alm Kasai

Kassen kastrerad

I dag har Alm Kasai blivit kastrerad. En väldigt snäll och trevlig häst har han alltid varit, men med vår verksamhet med väldigt många avelshingstar så vet vi också vad som krävs av dem som är hingstar. Då är det enkelt att ta beslut om kastration. För hästarnas skull är det ett klart pluss att vara valack med fler kompisar och enklare liv. Nu kan ”Kassen” fokusera på att vara travhäst och så slipper han fundera på vad som är på gång framåt sommaren för de andra hingstarna på gården. Det kan också bli så att han återförenas med sin gamle kompis Fosshaug Frasse i hagen!
Kassen har en liten sårskada som behäöver läka också, så det var toppen att vi kunde åtgärda både den och kastrationen samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *