Våra bästa prestationer

Vilka fantastiska hästar vi haft!

Vi har haft professionellt travstall sedan 1 december 2017. Här nedan följer några av våra bästa och roligaste segrar och prestationer med hästar som vi tränat!

Snabbaste segern: ODD HERAKLES

Odd Herakles.

Elitkampen 2021 med Odd Herakles. En av tidernas bästa prestationer av en kallblodshäst var när Odd segrade på Solvalla på 1.18,6/1640 m. Den fjärde snabbaste tiden någonsin av ett kallblod. Han gjorde det från spår 8, via dödens…!
500.000 kr i förstapris.

Första V75-segern: MONSTER MONSUN

Monster Monsun enorm vid seger på V75.

Enorm prestation – tredjespår runt om, till och med fjärdespår en bit över 2640 m voltstart och ändå gick vi ifrån till seger inför över 8000 personer i Jon Olssons Minne på hemmaplan i Bollnäs.
En suverän prestation.
100.000 kr i förstapris.

Största seger utomlands: ODD HERAKLES

Odd Herakles vann i Finland.

Nordic King, Härme, Finland. 509.640 kr till vinnaren är också den största summan någon häst i vår träning tagit hem på ett bräde. Spår 12 bakom bilen. Vinnare Odd Herakles. Ett helt enormt löp på en fantastisk finsk bana. Otroligt stort.

Starkaste vinnaren: BRO VIKING

Bro Viking hade enorm styrka.

Bro Viking blev i vår träning den första svenskfödda hästen att trava under 1.23,o över lång distans då han blev tvåa på Bergsåker på 1.22,9/2660 meter. Overklig prestation av den snälle och goe hingsten. Han satte också banrekord på Gävle över 3140 meter och vann Gävletravets Jubileumslopp 80 år.

Snabbaste 4-åring: MONSTER MUSTASCH

Snabbe Mustaschen.

Monster Mustasch blev den näst snabbaste svenskfödda fyraåringen genom tiderna när han gick 1.22,2ak på Bollnästravet 2021.
Snabbare än Järvsöfaks, Månprinsen A.M. och allt vad de heter.

Derbyfinalist i Norge: FINNSKOG NÅJA

Finnskog Nåja. Derbyfinalist i vår träning.

Finnskog Nåja placerade sig i kvalet och var finalist i Norska Derbyt. Hon sprang flera gånger under svenska rekordet för fyraåriga ston utan att få vinna. En otrolig travare.

Banrekord 3-åring: MONSTER LITCHI

Monster Litchi.

Monster Litchi satte banrekord på Östersund då hon vann som treåring på Östersund. En skitig kväll hösten 2021 var hon överlägsen och vann åkandes på lätta ben!

Snabbaste voltstart: INGBEST

Ingbest tränade med Pullert-vagn.

Ingbest var trea efter ett rykande slutvarv på 1.21,6/1640 med Ulf Eriksson. Störd i starten ändå en så enorm tid i oktober 2018. Toppfin på sitt nya rekord!

Finaste lagerkransen: LOME DIAMANT

Lome Diamant vann med Jan Ove Olsen i vagnen.

Lome Diamant vann 100.000 kr i Roger N Olssons Minne på Hagmyren och fick denna fantastiskt fina lagerkrans.

Högsta oddset: FOSSHAUG FRASSE

Fosshaug Frasse vid en annan seger.

Fosshaug Frasse vann till mastiga 91,18 i vinnarodds på Dannero med Frasse i vagnen. Trots en gigantisk tappstart var han bästa och vann med en säker hals ned till tvåan… Loppet var för övrigt ett kval till Sleipner Cup.

Första Solvallasegern: CARMEN DI QUATTRO

Carmen och Michaela vann på Solvalla.

Carmen di Quattro tog Michaela och våran första seger på Solvalla – då i monté efter att ha dragit i täten vann de säkert om än med liten marginal.

Största segermarginalen: SPANG VIKTOR

Segergest med Spang Viktor.

Spang Viktor var en enorm häst som var allt annat än lätt att hantera. Hingstig och tuff. Men en fantastisk travare. Vann på överlägset vis på Rättvik som fyraåring, bara tiondelar från Svenskt rekord med Frasse i vagnen. Segermarginalen var många längder.