Kategorier
Monster Mustasch Träningsrapport

Mustaschen tränar tungt…

Den senaste tiden har Monster Mustasch fått kämpa rejält hemma i träningen. Han drar den tunga Pullert-vagnen (4-hjulsvagn med broms) flera gånger i veckan och det är rejäla pass han får gå igenom nu. Han behöver bli lite starkare i bakkärran och lära sig använda bakbenen mer. Han kan vara lite lat, han maskar gärna i träningen, men sen tror han att han är kung när han ska tävla ändå… Så han har väl inte helt kopplat ihop att man måste träna för att va stark i tävling. Mycket trevlig i alla situationer och på så vis är han väldigt lik sin far Monster Monsun. Latheten kommer nog från mamma Lillith dock som gärna käka gräs istället för tränade =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *