Kategorier
Alm Briskus Sagmo Blässen Skeie Storm Träningsrapport Urkraft

Tvååringarna på tur

Sagmo Blässen och Skeie Storm tränade tillsammans idag. Det är inga farter ännu att tala om, rätt mycket snö och de går i rockard än så länge så det är jogging som gäller. Det blir en del upp- och nedför backarna. Enkelt och bra. Duktiga killar.
Skeie Storm gjorde sitt bästa träningspass idag, hans servostyrning var helt perfekt idag. Det tar sig!

Alm Briskus tog en egen tur och han är väldigt enkel att ha att göra med även han. Travar lätt och fint. Inga farter som sagt här heller ännu, men använder kroppen bra när han får dra på rockarden i snön.

Urkraft.

Urkraft är inte helt överens med bettet vissa dagar, som idag. Blir inte bättre av att husse inte använt tungband heller… Rör sig väldigt ledigt och här kan det finnas lite passgång men på ett bra vis.

Killarna hinner med ett par pass till denna vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *