Kategorier
Monster Mustasch

Mustaschen mycket bra!

Monster Mustasch startade på Östersundstravet i söndags på GS75 och var mycket duktig tvåa på nya rekorder 1.29,6 trots rejäl startbrasa!

Få gånger som jag kört så fort med någon häst i värmningen. Jag hade 1.18 på klockan och Mustaschen flög fram. Jag var oerhört nöjd med prestationen i loppet, och det är bara så surt med startgaloppen!

Frasse Fransson efter loppet…

Efter en lysande värmning i 1.18-tempo ihop med Lome Diamant steg förhoppningarna rejält. Med all rätt skulle det visa sig. Tyvärr tyvärr orsakade vi en omstart – hade den starten gått iväg hade vi definitivt varit i segerstriden det kan jag lova.
Nu blev det rejäl tappstart i den riktiga starten då Mustaschen inte riktigt ville gå framåt i volten och såsade rejält, när vi väl var på väg åt rätt håll krånglade vi till det med galopp…

Lome Diamant och Monster Mustasch värmde i 1.18-tempo. Kolla Mustaschen som fäller fram lurarna i detta tempo. Döläcker.

Vi tappade massvis med värdefull mark, men efter en strålande upphämtning i trakterna kring 1.27,5 sista 2000 meterna (trots en del trubbel på vägen!) kunde vi inkassera en ny andraplats värd 17.500 kr.

En toppentag på travet eftersom Lome Diamant vann sitt lopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *