Kategorier
Monster Monsun Monster Mustasch

Monster Mustasch överlägsen

Vår fine Monster Mustasch glänste på Gävletravet igår där han vann på fina nya rekordet 1.27,8/2140a. Segermarginalen var fem längder och det såg minst sagt läckert ut!
– Vilken härlig häst och vilket tryck det var i honom från start och hela loppet var han så där perfekt på bettet, sa kusken Lukas Svedin som vann sitt andra lopp med kallblod.
Lukas och Mustaschen tog hand om ledningen direkt och stannade där hela loppet efter en fin avslutning 1.26/500 vann de ohotade.

Monster Mustasch vinner med Lukas i biken.

Häftigt att se honom gå utan check och i bike, inte så vanligt för kallblod – hur fin som helst att köra och en riktig härlig häst!

Toppenskoj för ägargänget som äger Mustaschen – väldigt kul med flera som aldrig ägt häst tidigare!!!

Det här var Mustaschen sjätte start för året och den femte bland de tre första – enda gången utanför plats var han fyra i mål efter att blivit dragen sist 500 kvar men spurtade starkt och satt fast med krafter kvar ändå.
– Vi har haft en positiv utvecklingskurva på Mustaschen sedan i slutet på november, han var lite sjuk förra året och vi fick inte till det där några starter sensommaren och hösten. Men nu är vi på rätt väg och efter mycket träning i Pullert så har han gått framåt rejält, säger Frasse som tränar.

Pappa Monster Monsun är såklart stolt över sina två fina avkommor som startat i år:
Monster Merete: 1.27,2 full väg volt.
Monster Mustasch: 1.27,8 full väg auto.
Totalt 15 starter hittills på de två och 13 gånger på plats!!!
4 segrar, 6 andra, 3 tredje och 2 fjärdeplatser!
26,6% segrar och över 86% på plats i år!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *