Kategorier
Odd Herakles

Banrekord av Odd Herakles

Ordningen återställd – Odd Herakles var tillbaka som en vinnare igår på Umeå där han vann fina Vårbjörken på nya banrekordet 1.20,1/1640a.

Stort GRATTIS till ägargänget med Odd och Linda i spetsen – extra kram och tack till Josefine som är Odd Herakles närmaste vän och ordinarie! Tusen tack för att vi får låna den här fantastiska hästen av er.

Drängen Plaketti och pigan Norrström med Odd Herakles (i mitten)…!

Mats Djuse körde perfekt och loppet blev rivigt från start till mål – kul med tävling och såklart ännu roligare när vi står pall.
Tangen Haap och Björn Karlsson gjorde ett grymt lopp och bjöd upp till en sevärd kamp, men Odd visade vilken grym häst han är och vann på topptid.
Inte speciellt varmt, småskitig bana och skor på fötterna – tror att formen är rätt rejält på gång inför Elitkampen på Solvalla om två veckor. Det blir ett häftigt race!

Odd och Mats ensamma på målfotot.

Ibland är det kul med statistik
Segern var den 57:e i hans 128:e lopp – häftigt med kallbloden som är så hållbara och kan starta så länge. Tiden han gick var den snabbaste så tidigt på säsongen och hans 12:e snabbaste tid någonsin.
Det var den andra starten han gjorde sedan han kom till oss för avelsarbete – otroligt att vi får tävla med honom också!

Vi är så tacksamma för att ha så fina hästar i stallet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *