Kategorier
Alm Stjernen Ängsborken Calle Bronson Fosshaug Frasse Fräcke Blixt Ingbris Lita Monster Litchi Monster Mustasch Monster Wenche Odd Harmonia Ping Reginas Hälge Sagmo Blässen Träningsrapport Tverdals Dronninga Urkraft

Träningsrapport

Fina träningsförhållanden med sol och mycket fina snövägar denna veckan. Toppen!

Treåringarna
SAGMO BLÄSSEN
Gått intervaller och blandat det med gåband. Sköter sin träning på bra vis och har växt bra under vintern. Duktig.

URKRAFT
Gick fint även denna vecka i intervaller och på gåband. 

REGINAS HÄLGE
Har tränat precis som sina jämnåriga vänner. 

Fyraåringarna

ALM STJERNEN
Startade på Bollnäs i kväll och agerade mycket trögt. Vi har lite problem att få han att vara på bettet. Fantastiskt fin teknik men har problem med motivationen. Sprang 1.30 tidigt förra våren men är inte i närheten av det i kväll ens. Knepigt.
”Travar ju fint och är inte det minsta trött, rätt vad det är tar han i och då känns han jättefin. Knepigt.” hälsade kusen efter loppet.

CALLE BRONSON
Blev jättepigg inför loppet ikväll och galopperade direkt från start. Löpte sedan långt bakom de övriga runt bara för att få ett jobb. Kändes jättefin både före och efter loppet. Bara ta nya tag.

FRÄCKE BLIXT
Har tränat med Ängsborken två gånger denna vecka och det har han skött mycket fint. Bra på bettet hemma i träning och vi har siktet inställt på start.

INGBRIS
Startar på tisdag på Gävletravet. Ska få bra fint lopp och vi har såklart förhoppningar på henne.

MONSTER LITCHI
Gick ett par fina pass i veckan och vi anmälde till start nästa torsdag. Fick skapligt spår på tillägg och vi kan försöka komma iväg felfritt. Hon är bra på bettet och det gäller att hon håller sig lugn. Har väldigt bra kapacitet och i träningen är det inte många som tar henne, men knyter sig lite i allvarets stund.
Bra häst.

MONSTER WENCHE
Har gått ridträning med Michaela och vi ska ”plåga” henne rätt rejäkt för att stärka upp kroppen.

TVERDALS DRONNINGA
Har sett fin ut och Roffe har trimmat henne ihop med Lita och Harmonia i veckan. Startar på torsdag, möter Litchi som jag inte tror hon tar normalt sett, men bra läge och bra kusk. Hoppas hon ska lägga iväg bra och kunna gå en tid kring 1.33-1.34.

Femåringarna

LITA
Har tränat fint i veckan och är anmäld till start på torsdag. Fick spår 7 och det är inget superbra spår för henne. Försöker komma ner i banan och smyger med till en skaplig peng iaf.

FOSSHAUG FRASSE
Är startklar, men vi har inte riktigt feeling än. Han är vår egen och hade en lång säsong ifjol, inte helt bekväm med vinterskorna heller så vi har ingen brådis. Fin i träning där han sparrat Monster Mustasch.

MONSTER MUSTASCH
Går Pullert som vanligt… MEN fick för första gången på månader dra på sig speedcart (lättare vagn) i veckan och han kändes som en miljon!!! Fantastiskt fin. Nästa overkligt då han bara gått i skritt i ett halvår… Otroligt kul. Så jävla fin!

ODD HARMONIA
Startar på torsdag. Fick pissigt spår 5 igen!!! Förbaskat, inte helt lätt att vända med i volt och det måste vara lite flyt med i spelet för att hon ska komma iväg bra.
Gått på släp i veckan och ser fin ut.

Äldre

ÄNGSBORKEN
Väldigt fin i sina pass i veckan. Har gått ihop med Fräcke Blixt bland annat och det funkar fint. Gick 2000 meter hemma efter ca 1.45 med lite snabbare sista 400 m. Mycket fin på handen. 

Tvååringarna
MONSTER FORMYSINS
Är hos Carro Holm för träning.
PING
Lugn och fin och vi skyndar som vi sagt tidigare långsamt. Hon är iaf medgörlig och snäll. Så vi kommer nog snart kunna släppa på lite. Finns krut här =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *