Kategorier
Alm Stjernen Ängsborken Calle Bronson Fosshaug Frasse Fräcke Blixt Ingbris Lita Monster Litchi Monster Mustasch Monster Wenche Odd Harmonia Ping Reginas Hälge Sagmo Blässen Träningsrapport Tverdals Dronninga Urkraft

Träningsrapport

Om det var fint förra veckan, så var detta en snö och snöblandat regn-vecka. Något vi inte gillar att träna på då det ställer till det och ökar skaderisken. Men det finns bot på det också – gåband och Pullertvagn =)

Treåringarna
SAGMO BLÄSSEN
Har gått på gåbandet och fått knalla på med Pullertvagnen. Det sköter han toppen, joggar på riktigt fint och är en pärla på Pullert.
Har även blivit riden i helgen, det har han inte gjort så många gånger ännu så bara försiktigt ännu.
Duktig.

URKRAFT
Gåband och Pullert även för den här krumeluren, även en kort ridtur i helgen för att lära sig det. Speciell på alla sätt och vis även i Pullert, han far fram och använder hela vägen, småspringer mest hela tiden och tycker livet är allmänt lattjo. Gudasnäll och trevlig hingst! 

REGINAS HÄLGE
Är inte redo för Pullert och ridning ännu. Gått på gåbandet istället.  

Fyraåringarna

ALM STJERNEN
Ridtränad och han siktar på lopp om några veckor då vi hoppas det är bana nog att lätta på balansen. Jättefin i kroppen. Nu ska knoppen hänga med också.

CALLE BRONSON
Pullert för Calle. Lättare pass med tanke på underlag. Allt bra med han. Startar när det finns lämpligt lopp.

FRÄCKE BLIXT
Gick lättare pass med Ängsborken och så ridpass på det. Startar nästa vecka på Bergsåker om han kommer med.

INGBRIS
Skulle ha startat i tisdags men travet blev inställt. Vi får lugna oss nån vecka till innan årsdebut. 

MONSTER LITCHI
Startade på Bollnäs och gick helt klart bra. Gillade inte det lösa gruset på toppen av banan (absolut inget fel på banan, den va toppen för årstiden!!!), men för Litchi var den inte perfekt. Satt kvar i andraspår varvet från mål, går vi i rygg är vi på plats kanske segerstrider till och med, nu pysslade vi lite med travet i sista sväng och på upploppet så det var ändå fint att bli femma. Hon kändes bra och gick med träningsbalans som absolut inte är hennes grej egentligen. Fyra vanliga skor med brodd är inte rätt melodi. Av den anledningen mycket nöjd med henne. Mycket fin i ryggar och då löper hon fint i 1.28-29-tempo, blir lite amper när hon inte har någon framför sig och då spänner hon sig.
Bra märr.

MONSTER WENCHE
Har gått ridträning med Michaela och vi ska ”plåga” henne rätt rejäkt för att stärka upp kroppen.

TVERDALS DRONNINGA
Gjorde debut för oss men hoppade dubbelt redan på de första 200 meterna. Mats Djuse körde sedan runt ett banjobb och hon gick faktiskt 1.30,5 sista 1200 meterna i skymundan.
Såg fin ut när hon hade galopperat klart.
Startar igen nästa vecka på Bergsåker om hon kommer med.

Femåringarna

LITA
Galopp och galopp. Kändes fin annars, men gamla synder ställde till det. Allt bra med henne och hon gick med spända linor över mål.

FOSSHAUG FRASSE
Ridtränat denna vecka.

MONSTER MUSTASCH
Pullert och ridträning. Härlig kille som är riktigt på gång nu.

ODD HARMONIA
Blev tokhet i uppvärmningen, och sedan i provstarterna var hon bara galen. Omstart och sen var det kört i loppet då hon kvävde sig. Bara glömma detta och komma igen. Vi får finurla på hur vi ska lägga taktiken för att hålla henne lugn så hon inte spränger sig.

Äldre

ÄNGSBORKEN
Togs lite försiktigt denna vecka då underlaget hemma inte var av bästa märke. Men han kändes fin i lättare pass.  

Tvååringarna
MONSTER FORMYSINS
Är hos Carro Holm för träning.
PING
Fick stå lite på sidan nu då underlaget var så pass dåligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *