Kategorier
Alm Stjernen Ängsborken Calle Bronson Drivbest Fosshaug Frasse Fräcke Blixt Ingbris Monster Litchi Monster Mustasch Monster Wenche Odd Harmonia Ping Reginas Hälge Sagmo Blässen Träningsrapport Tverdals Dronninga Urkraft

Träningsrapport

Veckan!

Treåringarna
SAGMO BLÄSSEN
Blandat Pullert och vanlig vagn med gåband. Klar för snabbjobb på banan. Allt fint med han.

URKRAFT
Precis som Sagmo så går han både i Pullert, vanlig vagn och på gåbandet. Han är lite speciell med styrningen, men väldigt snäll och snabb. Klar för banjobb även han.

REGINAS HÄLGE
Går lite lättare träning för dagen. Känns fin på alla sätt och vis, men vi ska ta det lite varsamt och siktar på start under sommaren med honom. Riktigt fin häst, men känslan är att vi inte ska stressa. Han körs i vanlig vagn och gåbandet. Inte riktigt mogen för Pullert. 

Fyraåringarna

ALM STJERNEN
Startar fredag på Romme om han kommer med. Han tränar fint men har svikit i loppen. Fantastiskt fin häst och kanontravare. Men huvudet är han inte mogen i. Har lite bekymmer över hur vi ska få han motiverad att visa vad han kan.

CALLE BRONSON
Startklar och planen är Östersund. Tror vi siktar på Östersund även starten efter. Känns jättefin hemma.

FRÄCKE BLIXT
Startade på Bergsåker och var klart förbättrad, men galopper förstörde en framskjuten placeringe. Han har tagit stora kliv åt rätt håll och är klart med på tårna nu!

INGBRIS
Tränar fantastiskt. 

MONSTER LITCHI
Ridtränade i början på veckan. Siktar på start 1 mars. Kommer gå bra. Känns grym i träningen och tar stora kliv i år som fyraåring bara hon får vara fräsch.

MONSTER WENCHE
Har gått ridträning med Michaela och vi ska ”plåga” henne rätt rejäkt för att stärka upp kroppen.

TVERDALS DRONNINGA
Galopperade dubbelt när Frasse skulle byta spår med henne i starten på Bergsåker. Gick sedan toppen och bara att starta på. Känns fin i träning. Pigg och alert.

Femåringarna

FOSSHAUG FRASSE
Ridtränas för årsdebut inom kort.

DRIVBEST
Skött sig skapligt. Lite gapig och hingstig, men känns som en riktigt bra häst. Startar på Östersund och kommer att gå bra direkt. Passas!

MONSTER MUSTASCH
Pullert. Han har gått med Ängsborken intervaller också. Såg riktigt fin ut och har lagt på sig massa. Ska bli skoj med banjobb inom kort.

ODD HARMONIA
Siktar på start 11 mars. Har skött sig ok i träningen. Får gå på släp och när hon körs gör vi det bakom en grind. Mycket PÅ.

Äldre

ÄNGSBORKEN
Inledde veckan att kännas mycket fin i intervaller med Monster Mustasch. Positivt. 

Tvååringarna
MONSTER FORMYSINS
Är hos Carro Holm för träning.
PING
Sköter sig nöjakigt. Hon är tuff…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *