Kategorier
Alm Stjernen Ängsborken Brenne Belinda Calle Bronson Fosshaug Frasse Odd Harmonia

Kommande starter

Calle Bronson och Monster Mustasch ute på styrketräningstur ihop. Calle startar lördag!

Lördag Östersund
Brenne Belinda: Gör första starten för oss och vi vill se hur hon reagerar i lopp. Det hägrar betäckning för henne så det här är ett prov som antingen kan ge henne några lopp – eller så blir det bara avel för hennes del.
Fosshaug Frasse: Pullade bort krafterna i årsdebuten som blev lite pannkaka. Men är egentligen bra när det funkar.
Alm Stjernen: Tränar bra, men sviker för det mesta i lopp. Toppentravare, men sliter lite med inställningen. Får rutinerade Kenth Åkerlund i vagnen. Inte borta om han sköter sig.
Calle Bronson: Har enorm gång och mycket passgång, så vi har försökt att öva på styrkan. Kommer att bli en toppenhäst vad det lider, men det tar lite tid som det ser ut. Långt fram i detta lopp om kusken sköter tömmarna.

Odd Harmonia vann senast på Hagmyren.

Tisdag, Bollnästravet
Båda våra hästar tippade etta i programmet.
Ängsborken: Bra i banjobb och känns fin i träningen. Toppenhäst i grunden som vi tror ska duga bra framöver i loppen. 75-80% form nu, kan vara på plats. Tangen Frikk visade grym form senast, den kan bli svår att slå.
Odd Harmonia: Vann senast igen och var duktig från dödens. Bra spår nu och vi hoppas hon ska öppna bra bakom bilen och få bra läge. Långt fram igen, men går upp rejält i klass, så är vi 3-4-5a är det bra också. Mogen att rekordsänka en del iaf. Kanske kan slå till med 1.26-tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *