Kategorier
Ängsborken Calle Bronson Drivbest Fosshaug Frasse Fräcke Blixt Ingbest Ingbris Monster Formysins Monster Litchi Monster Mustasch Ping Reginas Hälge Sagmo Blässen Tekno Jerven Träningsrapport Urkraft

Juli: Tränings- & startrapport

Under sommaren har vi lite mer starter, men framförallt mycket arbete med avelsbiten och då har vi lite lägre frekvens på uppdateringarna på hemsidan. Här kommer en sammanfattning av junis träning och starter.

MONSTER MUSTASCH
Har inget flyt alls. Blev akut allvarligt sjuk inför tilltänkt start på Hoting och det var fara för livet. Återhämtat sig anmärkningsvärt bra och kändes toppen i träningen i veckan. Han startar inom några veckor om det fortlöper lika som nu.

DRIVBEST
Tillbaka efter kastration och han känns jättefin. Helt ny häst.

FOSSHAUG FRASSE
Tävlar på och gör fina lopp hela tiden. Start lördah V75-dagen på Bollnäs med William Strand i vagnen. Kan bli tal om bike. Långt framme i detta lopp om fortsatt lika fin.

CALLE BRONSON
Gått väldigt bra i sommar med både segrar och andraplatser. Fyra senast med krafter kvar inte långt efter vinnaren. Startar från svårt läge 40 meter tillägg på torsdag 28e. Platschans.

FRÄCKE BLIXT
Gått väldigt bra i sommar med rekord och fina placeringar. Femma senast efter dubbla galopper. Startar från svårt läge 40 meter tillägg på torsdag 28e. Platschans.

INGBRIS, MONSTER LITCHI
Orka inte ha rätta flytet. Tränar lysande båda. Tyärr inge flyt i derbykvalet. Galopp och sedan bra lopp av Ingbris till femteplatsen. Litchi hängades i tredjespår, galopp när vi tog upp och backade. Kändes lysande båda. Startar snart.

URKRAFT
Har debuterat med galopp. Tappade ett 270 g boots och då blev det svårsprunget. Har visat fina takter i träning och starter fredag 29 juli på Romme. Fick ett snabbare pass inför detta och visade då 1.28 sista 300 på mycket lätta ben. Har fått ett riktigt uppsving under sommaren och går framåt hela tiden. Bra häst men orutinerad och lite vimsig mellan varven.

SAGMO BLÄSSEN
Har gjort tre starter med en tredjeplats som bäst. Han var inte riktigt sig själv i tredjes starten. Stod med feber sedan och det var helt enkelt något som störde honom den gången.
Han är igång och tränar för fullt igen. Han behöver öva upp sin speed men det kommer med träning känns det som. Han har att brås på både mamma och pappa var snabba rackare =)
Sköter sin träning bra. Huvudet och hjärtat på rätt ställe.

REGINAS HÄLGE
Har haft snuva och varit lite nedåt. Vi har lite platsbrist och han är till salu till någon som kommer med ett bra förslag på upplägg. Bra häst i grunden som bara behöver lite kontinuitet i träningen ett par månader.

PING, MONSTER FORMYSINS
Har fått ett litet sommarlov och är åter 1 augusti.

ÄNGSBORKEN, TEKNO JERVEN, INGBEST
Avlar för fullt och sköter det arbetet mycket bra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *