Kategorier
Calle Bronson Fosshaug Frasse Monster Brage Bo Monster Litchi Monster Mustasch Urkraft

Resultat och starter

18/9
Monster Brage Bo startade på Hagmyren idag, kom fint fram och låg 4-5a 600 kvar, huka hjul och det lilla störde honom tillräckligt att galoppera.
”Kändes som att vi är med och gör upp om segern annars, kanske va för långt fram, men i det läget kändes han stark”, sa kusken.
Vi kommer igen och Brage också.
Calle Bronson var ute i ett tufft lopp, och trots ett tufft lopp i dödens i för honom grishårt tempa 1.25 första varvet så höll han strålande på nytt rekord, 1,28, till sjätteplatsen. Öyvind körde snyggt och Calle såg fin ut.

Romme 19/9
Imorgon måndag startar Monster Litchi. Vi hoppas på att tempot blir högre denna gång då kan vi profitera på hennes styrka. Speedkörning är inget för henne än så länge. Hon kan ta en plats med lite rätt kört i loppet.

Bollnäs 20/9
Monster Mustasch bästa hästen, men har haft problem senare delen av sommaren och vi har luskat och testat. Hoppas vi är rätt på det nu med allt, då blir han farlig.
Urkraft är uppanmäld för att vara med och lära sig. Står på start denna gång och vi hoppas att vi ska kunna få en resa i draget nu och kunna utmana till slut. Men han har enormt med myror i brallan så vad som helst kan hända.

Solänget 20/9
Fosshaug Frasse möter sitt tuffaste motstånd hittills i karriären (om man räknar bort derbykval). Behöver rekordsänka och ha lite flyt med positionerna. Bra form på han och satt fast senast med vinnarkrafter. Kan gör sitt livslopp och ändå vara femma denna gång så vi ligger lite lågt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *