Kategorier
Träningsrapport

Träning och starter

Uppdatering från våra härliga hästar!
Overklig vinter så här långt. Massa snö och jättefina träningsmöjligheter.

2-åringarna

MONSTER MITCHI
Ska gå premie nästa vecka och klarar tiden galant. Väldigt mycket passgång och har inte helt tekniken med sig varje gång, men visar strålande kapacitet. Jättefin.
KJEMPA RE
Lysande träningspass av henne. Hon springer ledigt kring 1.50 och det känns som en riktig talang.
TÅ VILJA
Travar mycket fint och lätt, men inte så fort ännu. Hon är rätt stor och har lite ”egen vilja”, snäll och fin att köra men har lite egna åsikter i hanteringen.
MONSTERDONNASOMMAR
Travar med enastånde studs i benen. Inte så snabb ännu, men känns att det finns kapacitet. Lite speciell häst, men snäll och väldigt trevlig att köra. Hon ”tränar på” mot premie under våren.
L.I.HARALD
Löser sin träning väldigt bra och han ser jättefin ut. Tyvärr verkar en av hans kulor inte ramlat ned och det kan bli aktuellt med kastration. Jättetrevlig häst.
BRENNE BAIAS
Sköning. Han har inga problem på sin himmel. Gör allt rätt. Rund och go och springer fint.
FRASSE KARMA
Riktig travare och springer väldigt fint, men lite bakrädd och ser ”lite syner” i buskarna. Ingen boxare ännu i alla fall.

3-åringarna

RE AL
Är kastrerad och verkar bra efter det. Har gått banjobb på godkänt vis. Dock lite stressad typ så vi hoppas att kastrering ska hjälpa han att vara lite mer chill. Fin travare och bra styrka.
MONSTER FORMYSINS
Har gått banjobb och det är väl en bit kvar till start, travar fint och känns kul att ha ett varmblod i stallet också.

4-åringarna

URKRAFT
Har utvecklats enormt efter kastration. Är inte att lita på då han kan springa sin egen väg om man inte är med på noterna. Travet är helt fantastiskt fint. Startar med bra chans på tisdag i Bollnäs.
SAGMO BLÄSSEN
Styrketränat massa i vinter och gjort det väldigt bra. Hade problem med travet under hösten och vi hoppas styrkan och en kastration ska få ordning på detta nu. Vi lättar upp träningen kommande veckor och så är vi snart på banan.
RE FINANS
Vilar efter sjukdom.

5-åringarna

INGBRIS
Var sådär i sitt jobb så sent som idag. Känns iaf stark, men va inte helt ren i travet så det blev omskoning. Klar för banjobb rent träningsmässigt.
MONSTER LITCHI
Kändes jättebra över mål senast som sexa inte långt efter vinnaren i mål. Ny start på tisdag. Tyvärr dåligt utgångsläge och vi behöver lite flax på vägen. Hon är iaf kraftigt på gång.
CALLE BRONSON
Har lite struligt med sin balans. Han gillar verkligen inte brodden, men han har tränat rejält i vinter och vi är snart på banan.
TEDDY BEST
Startar på tisdag och fick ett bra läge. Tror han får bra säsong nu även om han kanske önskar sig sommarbanor. Känns fin och är bra förberedd. Platschans på sin fina kapacitet.

Äldre

MONSTER BRAGE BO
Längtar till barfota och bike. Ridtränas och går ett par pass i veckan för dagen.
HOPP KAROLINE
Startar imorgon och hon känns jättefin i träning. Klasshäst som är i en otroligt svår klass med 1 miljon på kontot. Vi siktar på stoloppen i år och kommer göra bra ifrån sig där.
DRIVBEST
Ska till veterinären nästa vecka och kollas i halsen. Vi har lite problem med att han inte verkar få tillräckligt med luft. Känns brutalt fin i travet och allt, men tyvärr verkar luften ta slut.
Hoppas på att vi får det till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *