Kategorier
Fosshaug Frasse Sagmo Blässen Urkraft

Grabbarna tränar…

Fosshaug Frasse t.h. och Sagmo Blässen gick träningspass tillsammans inför start på lördag. Båda hästarna kändes väldigt fina.

Sagmo Blässen kändes det bästa hittills, kanske är det på väg att släppa för honom nu. Vi har haft extra tålamod med honom, dels för att det är en särskilt trevlig individ och vi tycker om honom så mycket, men också för att det känns som att det finns potential i honom. Han är på gång.

Fosshaug Frasse vinner lopp vilken dag som helst nu… Han är i bra slag och visat det också på slutet utan att få sätta nosen först har intrycket varit att det är nära nu.

Urkraft (bild från idag efter passet) var lite sliten efter senaste loppet, han har gjort många starter i år och det var kanske helt enkelt så att han behövde pusta ut lite. Han var väldigt fin i dagens träning. Plus där också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *