Kategorier
Träningsrapport

Kommande starter

DEVILJAS RONJA
Gävle V75 lördag 3o dec.
Har ett bra utgångsläge och här handlar det om att försöka smyga med på innerspår och försöka knipa en peng. Svårt för henne att göra sig gällande i loppet då hon möter väldigt bra hästar.
Går med öppen tå och det var ingen höjdare i dagens pass för henne med massa snö. Känns iaf bra och var toppenfin senast på Romme med krafter kvar. Tuffaste loppet i karriären nu.
Pengar en framgång!
Går ett lättare pass på torsdag igen.

SUSÅ Ö.K.
Gävle V75 lördag 3o dec.
Har vi testat av lite i tuffare pass och kändes väldigt bra. Mycket svårbedömt ändå nu när vi går från is, packad snö och den typen av träningsförhållanden till att gå på grusbana på Gävle.
Hon tar 40 meter iaf på Deviljas Ronja som det känns i träning, men ska sägas att hon varit rejält vass några träningspass här och vi får se vad som händer när vi kommer ut i lopp. Kanske brinner i hjälmen, vem vet?
Bara fyra år också och rejält tufft motstånd. Känner mig iaf riktig nyfiken på hur hon är i lopp.
Går ett lättare pass på torsdag igen.

SAGMO BLÄSSEN
Starter Romme på fredag. Bra läge för han, vi kör rakt fram och bara försöker komma så bra till som möjligt. Hade lite svårt med underlaget i dagens pass då det var mycket snö. Han går med öppen tå och det är inte optimalt att träna på med dagens underlag. Går ett lättare pass på torsdag igen.

URKRAFT
Känns råfin. Anmäls till start nästa vecka. Verkar gilla brodd och är verkligen fin för dagen. Gick bra idag och det var verkligen lite extra bra på han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *