Kategorier
Träningsrapport

De nya hästarna…!

Vi har flera nya hästar och dom har varit ute och tränat såklart även dom. Riktigt spännande varje gång det kommer nya hästar – det kommer ny häst även imorgon… men det tar vi då!

Stora bilden ovan är Myllkärrs Jenny.

MONSTER MOJJA är bara ett år och har kommit från fin inkörning hos Tomas Rosén. Hon har varit lite försiktig här i början men väldigt snäll häst så det här blir kul. Hon är faktiskt den första hästen efter Tekno Jerven som vi kört! Otroligt att vi inte haft någon tidigare.

SKÄVÄ JÄNTAN är ny i stallet och vi välkomnar henne och ägare. Hon har kommit in väldigt bra i gänget med Mojja och Jenny – de trivs bra ihop. Hon har fått bekanta sig med omgivningarna och gick lite lättare intervaller idag, det var inte helt perfekt, men vi tar tag i balansering nu och gnugga geniknölarna. Fin märr iaf.

MYLLKÄRRS JENNY Riktigt fin häst som gått både premie och kvallopp redan. Jättefin i första jobben hos oss och idag körde vi på lite och det kändes toppen. Det här känns som en bra häst. Hon är rejält stor. Travar fint och lätt!
Det finns ytterligare andelar kvar i henne här.

SOMMA RE har fått skor på hovarna och är redo för sin inkörning uppe i Skellefteå. Allt verkar bra och hon är verkligen fin tjej!
I dag har hon också varit med sin första tur bakom Pullert =)
Här finns det flera andelar kvar för endast 1 kr st!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *