Kategorier
Lome Diamant Odin af Sola

Backträning för Odin & Diamanten

Tjällossning och rejäl snösmältning har gjort att vi inte kunnat köra precis som vanligt den senaste veckan. Det fina är ändå att vi har en fin backe att köra i och där har bland andra Odin af Sola och Lome Diamant (bilden ovan) har tränat på i bra stil.
Diamanten ser väldigt fin ut i travet och spänner upp sig på bra vis när det vankas träning.
Odin som har mycket passgång i sig gillar också att springa i backen och kändes klart bra efter lite lättare träning och behandling. Odin är inte alltid helt lättkörd, vill gärna hänga på en töm vissa dagar och kan vara lite ”tung” i munnen, men med lite lurendrejeri från kusk och positiv attityd så har det flytit på bra.

Odins välfriserade rumpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *