Kategorier
Alm Stjernen Calle Bronson Träningsrapport

Calle & Alma tränade backe

Calle Bronson (till vänster) och Alm Stjernen (höger) tränade i backen i helgen. Bilden är från vägen hem efter träningen, inte helt lätt att ta bild och köra för fullt i backen samtidigt tyvärr. Meningen var att Alma skulle kvalat i fredags, men tjällossning på Bollnästravet satte stopp för det. Istället blev det hemmaträning under lördagen.

Calle trampade sig väldigt illa nyligen men tack vare en snäll och duktig veterinär och lite omplåstring var han nu tillbaka i perfekt skick. Han visar väldigt bra vilja, men också väldigt mycket passgång och rullig. Inte helt olik sin mor med andra ord. Jag tycker att han utvecklas helt i rätt riktning. Fin i dag!
Får åka in på banan för träning inför kvallopp så snart det är körbart på Bollnästravet.

Alm Stjernen har en bra utvecklingskurva och går kvallopp nästa fredag istället. Inga moln på hans himmel – snarare en fin sol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *