Kategorier
Ingbris Lome Diamant Monster Litchi

Bra banjobb…

INGBRIS (bilden ovan) gick dubbla heat, det första ca. 1.44 och det andra lite snabbare… Kändes väldigt fin och vi kan nog börja lägga upp en plan för debut för henne inom en månad eller så…
Toppentjej.

Räserbruttan Litchi.

MONSTER LITCHI gick också dubbla heat. 1.44 i första och sedan ett till i ungefär samma tempo. Hon har haft en något ”sämre tid” efter nyår och växt och inte varit fysiskt perfekt. Hon har haft ett eget upplägg med ridning och långsammare träning. Nu har vi börjat lätta upp med lite snabbare farter igen och det ser fint ut. Hon har talang så det räcker. Tror hon längtar efter sommarskor också!

Lome Diamant njuter av solen efter väl genomfört pass.

LOME DIAMANT gick intervaller och ett heat på banan efter ca 1.32 med snabb avslutning. Han gick ett gäng intervaller i 1.20-fart också. Han behöver verkligen blåsas ur för att komma upp i lite attityd. Start på söndag Östersund så vi hoppas att han fått upp ångan lite mer nu. Jag tror ju så mycket på honom så vill gärna få ut det på banan också.
Har faktiskt fått flytta från Monster Monsuns närhet nu och hoppas att det ska hjälpa också att han får upp lite mer självförtroende.
Känns dunderfin i travet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *