Kategorier
Calle Bronson Odin af Sola

Calle & Odin i banjobb

I dag gick Calle Bronson (e. Tekno Odin) och Odin af Sola (e. Tekno Odin) banjobb på en toppfin bana i Bollnäs. Lynnigt väder gjorde att flera hästar fick byta upplägg vid hemmaträning, det blir ridhuset, Pullert, lättare jogg och ridturer istället för den tilltänkte intervallträningen då det frös på rejält här idag.
Calle och Odin låg däremot nära tillhands att gå banjobb och då passade vi på idag.

Calle i bakvarv – fin kille.

CALLE BRONSON
Körde ihop med en av Simons hästar och vi körde ett lätt heat efter 1.47/1600 m och sedan fick Calle lubba på 1000 m till på 1.42 med ännu lite snabbare sista 500 m. Farten ökades hela vägen och han hade som bäst fart efter mål – bra Calle!
Jag var jättenöjd med honom och vi sneglar på kval inom sin tid.
För att få börja tävla måste ha klara av ett kvallopp och det ska han springa på 1.50 eller snabbare. Det klarar han såklart lätt.

ODIN AV SOLA
Gick 1.31/2100 meter jämn fart. Kan springa och ta en töm lite oskönt till och från och så även idag vissa bitar. Sen låter han blir rätt vad det är och då är det som en bil att köra. Pigg och klart godkänt idag och han startar när vi finner ett skapligt race.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *