Kategorier
Alm Stjernen Calle Bronson Odin af Sola

Veckans starter

Denna vecka blir intressant – först väntar banjobb för 8 hästar under tisdagen. Bland annat ska vi känna på Monster Litchi och Lome Diamant.
Sen vankas det kval för Calle Bronson (bilden ovan) och DEBUT för Alm Stjernen… Det blir skoj!

Fredag 19 mars
Bollnästravet

CALLE BRONSON, Kvallopp kl.11:45
Ska bara hålla sig till trav så går det här toppenfint. Han har mycket passgång och behöver lite finjustering inför tävlingsdebuten och vi tar det här kvalet som ett led i utvecklingen såklart. Vi provar köra kring 1.40/2160 på ett städat och lugnt vis.

Odin i banjobb förra veckan.

ODIN AF SOLA, lopp 5 kl. 13:37
Gjorde en mycket bra debut för oss, men sedan har han krånglat till det för sig i två lopp på rad. Tror han gör upp om segern denna gång bara vi kör i rätt gångart. Kändes fin och travsäker i ett jobb i veckan på 1.31/2100 själv. Fanns ett par sekunder lätt tillgodo där.
Hade varit kul att prova han i ledningen, men kan bli lite knivigt att komma dit enkelt från spår fem. Vi provar.

Monster Merete är vår uppfödning som startar på Romme – tränas i Norge av Merete Viksås och ska bli mycket kul att se på nära håll.

Romme, kvällstrav, lopp 2 kl. 18:42
Frasse åker dit för att sela ut MONSTER MERETE i ett kval till Sleipner Cup. Har en mycket fin resultatrad med sig från Norge och det är bara att lira. Hon är ruggigt fin och tränaren Merete Viksås är uppåt med alla sina hästar för dagen då de går mycket bra.

Lördag 20 mars
Östersundstravet

Alm Stjernen kvalade på fint enkelt vis i förra veckan. Nu gör han debut.

ALM STJERNEN, lopp 1 kl. 18:30
Tar en troligen en skaplig peng direkt i sin debut här bara vi sköter oss från spår 7. Vi kör ca 1.36-1.37 distansen och vi försöker köra till en bra position direkt.
Hinner gå ett banjobb på tisdag denna vecka och då ska vi köra till lite över upploppet för att se så allt är i ordning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *