Kategorier
Alm Briskus Reginas Hälge Sagmo Blässen Skeie Storm Urkraft

Banjobb för tvååringarna

SAGMO BLÄSSEN
Gick ett eget heat för första gången och han skötte sig exemplariskt. Väldigt fint trav och han går premielopp om några veckor som det ser ut. Han är nu ”slutsåld”.

Alm Briskus kämpar mot växtvärken.

ALM BRISKUS
Har haft en lite sämre period, troligen växer han och det ställer till det lite för tekniken. Han är ganska liten så det är bara positivt om han blir några centimeter till över havet. Snäll och trevlig.
Vi körde dubbla heat med honom och jag tror det släpper för honom snart. Han har ett ganska stort steg och breddar enormt bak, han behöver ”bara” få till tekniken som sagt.

Fine Skeie Storm är på banan.

SKEIE STORM
Ser ut som en avelshingst. Ruggigt fint intryck faktiskt. Han har varit lite vansklig till en början med inkörningen och fått lite tid på sig av oss, det tackar han för nu genom att sköta sig mycket bra.

Hälge sköter sig bra på banan.

REGINAS HÄLGE
En Bro Viking-avkomma som krånglat lite i sin hemmamiljö och då har vi fått honom i träning för att förbereda inför premie. Var inte körd på ett tag innan han kom, men det har fungerat mycket bra hos oss. Fin travare även om han är lite skvätten än så länge.

Urkraft på banan. Fin häst.

URKRAFT
Snabb rackare med mycket rull och lite fyr för sig, snäll men han mixtrar lite med tungan och huvudet och har lite egna funderingar. Men det verkar vara precis lika som sina syskon vi haft efter Lome Brage. Jättetrevlig häst i alla fall. Riktigt fin att se på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *