Kategorier
Fosshaug Frasse Monster Litchi

Galopp – men ljusglimtar…

FOSSHAUG FRASSE startade på Umeå igår och la in dubbla galopper. Såg väldigt fin ut i övrigt och Michaela tyckte att han kändes bättre än vid segern senast till och med. Så det var väl synd på galopperna helt enkelt. Lång distans plus i framtiden för han. Fick pengar med sig hem ändå.

MONSTER LITCHI höll på springa ur grejerna i provstarten, och jag fick åka in för att plocka av bakbootsen som var lite för stora, hon blev helt enkelt skraj när dom fladdrade för mycket. Sen var hon som en laddad atombom första varvet och tog två galopper innan hon lade till sig och avslutade väldigt bra till fjärdeplatsen. Det var en fin upphämtning utan att hon pressades.
Jag gillar henne otroligt mycket och bara det lossnar lite så blir det här väldigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *