Kategorier
Alm Stjernen Björlitira Calle Bronson Fräcke Blixt Ingbris Lita Monster Litchi Sagmo Blässen Träningsrapport Urkraft

Nya giv för de unga…

Nu har SAGMO BLÄSSEN (bilden ovan) och URKRAFT fått prova på Pullertvagnen för första gången. Det är en såkallad tryckvagn, med fyra hjul och broms. Styrekträning alltså!

Reginas Hälge bedömer vi inte riktigt vara mogen för denna vagn. Han är lite mer ”på tårna” och inte riktigt lika cool. Men han kommer säkert fixa det han med längre fram i vinter. Hälge får nya skor imorgon tisdag och får träna då istället. I dag fick han gå på bandet en timme istället… Alltså han tränade även han.

Sagmo Blässen.

SAGMO BLÄSSEN
Skötte sig helt perfekt och förstod väldigt snabbt hur han skulle fixa tekniken. Ned med huvudet och dra. Han fick prova på att trava en bit och så ficka han prova dra i uppförsbacke. Helt perfekt!

Urkraft.

URKRAFT
Han skötte sig lika bra, men fick inte till tekniken sådär perfekt. Några bitar var bra, andra fattade han inte riktigt hur han skulle använda benen för att det skulle funka. Han får klart godkänt även han och det är bara att fortsätta köra.

Monster Litchi med Lita på släp.

MONSTER LITCHI, INGBRIS & ALM STJERNEN
+ Lita, Björli Tira & Calle Bronson

Pullert med släp idag. Extra plus för Litchi och Ingbris. Alm Stjernen KAN men han är lat och vissa dagar som idag är det trögt att köra honom. Han tar inte ut sig för fem öre. Och rätt vad det är så jobbar han toppen. Man får lura han lite på vägen hem, då får han bättre fart…
Litchi och Ingbris travar på med tryck och båda var mycket fina.

Blixten fick va provdocka åt Michaela och montesadeln också. Han ställer upp på det mesta snälle Blixten.

FRÄCKE BLIXT
Gick lätta intervaller och ett par korta speeder. Tycker han har vaknat till bra med några lopp i kroppen. Tog tag i grejerna idag på förbättrat vis. Mycket trevlig häst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *