Kategorier
Alm Stjernen Björlitira Calle Bronson Champion Chip Fosshaug Frasse Fräcke Blixt Ingbris Lita Lome Diamant Monster Formysins Monster Litchi Monster Mustasch Odd Harmonia Önnes Grimner Ping Reginas Hälge Sagmo Blässen Träningsrapport Urkraft

Träningsrapport

Som vanligt den här tiden på året kan det vara upp och ned i vädret – det gör att vi får vara påhittiga i träningen. Här ovan är det Calle Bronson som tränar med Pullert (bromsad fyrhjulsvagn).

Sista veckan har bjudit på blixthalka, jättefint underlag, snö, regn och i dag riktigt skitigt. Kul med trav ändå som tur är!

1-åringar
PING & MONSER FORMYSINS
Har fått vinterskor på fötterna – lagom till det blir mildväder (haha). Duktiga tjejer som skötta sin första skoning exemplariskt!

Sagmo B.
Hälge.
Urkraft.

2-åringar
REGINAS HÄLGE, SAGMO BLÄSSEN & URKRAFT
Har gått på gåbandet i början på veckan då det varit lite för sjaskigt för att köra på med vanligt vagn. Pojkarna sköter sig som vanligt bra.

Frasse och Alm Stjernen.

3-åringar
ALM STJERNEN
Har klurat en del på att vi kanske tryckt han lite för hårt i träningen, ska få gå lite lättare i träning och vi se om det har effekt. Han har två finfina lopp i december som vi siktar på. Båda kortlopp.

Calle Bronson finfin i skymundan senast. Finns bra utveckling här nu när vi förhoppningsvis kan ”köra på” och starta med honom.

CALLE BRONSON
Startade på Bollnäs i fredags och får klart godkänt för hur han skötte sig och hur han kändes. Dock dålig placering. Var extremt när att få en häst helt över sig på upploppet och redde ut den störningen mycket bra, tar troligen peng utan den störningen.
Startar igen nästa vecka och då kan han passas. Kändes mycket fin idag onsdag i Pullert.

FRÄCKE BLIXT
Valack och tar det lite piano och skrittar en vecka till.

INGBRIS
Pullert på bra vis – inga moln på himlen. Har vinterskor och är redo för nya äventyr. Startar Östersund nästa vecka.

MONSTER LITCHI
Pullert. Pullert. Pullert. Startar Östersund nästa vecka.

4-åringar
FOSSHAUG FRASSE
Startar Östersund nästa vecka. Inget att tillföra förutom att han är vinterskodd =)

Lita och Sara.

LITA
Start Bollnäs imorgon torsdag. Känns fin och bara hon håller sig lugn kommer hon göra bra ifrån sig. Har lite hetsiga tendenser och då kan det blir galopp.

Ägare och Mustaschen.

MONSTER MUSTASCH
Vilar en månad till ungefär.

Harmonia på tur.

ODD HARMONIA
Ny i stallet. Jättefin häst. STOR. Ändå lätt i modellen.
Har ett halvår av tävlande framför sig innan hon betäcks med Monster Mustasch. Coolt!

Äldre hästar
BJÖRLITIRA
Dragit Pullert och allt är som det ska. Start Bollnäs imorgon torsdag. Känns fin och bara hon håller sig lugn kommer hon göra bra ifrån sig. Har lite hetsiga tendenser och då kan det blir galopp.
Vi kör vad som går till en början och hoppas få ett bra slagläge!

Örjan och Roffe.

ÖNNES GRIMNER
Gick klart bra på Bollnäs förra fredagen och tog sista pengen på 28,0 trots att kusken (jag själv) gjorde allt för att inte tjäna pengar alls. Tror alla vägval blev fel hela loppet.
Ny start nästa vecka. Han är på g.

LOME DIAMANT
Mår dåligt tyvärr. Tveksamt om han kommer tillbaka till banan någonsin igen. Mycket tragiskt.

CHAMPION CHIP
Start på Romme på fredag, monté igen. Vi gör några små förändringar och ser om han tänder till. Fick förvisso ett tråkigt lopp senast och är ursäktad, men hade kanske önskat lite mer fräs under hovarna. Ser fin ut och kanske bara behöver starta några gånger.
Får flytta in på nätterna och så spetsar vi till fodret lite extra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *