Kategorier
Alm Stjernen Björlitira Calle Bronson Champion Chip Fosshaug Frasse Fräcke Blixt Ingbris Lita Monster Litchi Monster Mustasch Odd Harmonia Önnes Grimner Ping Reginas Hälge Sagmo Blässen Träningsrapport Urkraft

Träningsrapport

Här kommer senaste nytt.

MONSTER MUSTASCH
Har fått vara ute och tränat två dagar denna vecka och hinner med ett pass till också. Han har precis kommit igång med träningen efter allvarlig sjukdom och flera månader på sidlinjen.
Allt fint med honom så här långt.

ALM STJERNEN
Har varit ute med vagn och blivit riden den senaste veckan. Var lite väl på tårna när han fick gå på släp bakom Pullert och när han kördes gången efter var han lätt i baken om man säger så, därför fick han stå över Pullertpass och träna med vanlig vagn…

ÖNNES GRIMNER
Startade förra veckan och har tagit det lugnt sedan dess, han gick träning idag på morgonen då han ska starta imorgon på Bollnästravet. Svårbedömt då han möter några riktiga kanoner, men flera tillägg kan ställa till det för flera hästar. Mycket kul propp för bara Bollnästränade hästar.

CALLE BRONSON
Startade och var trea förra veckan, anmäls till lopp nästa vecka och han känns finfin faktiskt. Mycket passgång i honom så han behöver mer styrka i motorn, men får det med Pullert och backe.
Den här hästen har jag stora förväntningar på nästa år. Han kanske inte räcker mot kulltoppparna, men kommer utvecklas enormt nu när han kunnat gå regelbunden träning, starta och vara ”frisk”. En otursfågel detta. Men nu är vi helt på rätt väg!
Fantastiskt trevlig hingst, topp notch.

URKRAFT, SAGMO BLÄSSEN och REGINAS HÄLGE
Kämpar på med gåband och alla tre har gått flera dagar denna vecka. När kylan var som mest fick de stå över vanlig vagnträning, mest för kuskarnas skull och istället har de ”klättrat” och skrittat på bandet.
Går finfint med dem alla tre. Goa hästar!

PING och MONSTER FORMYSINS
De är under uppträning för att bli riktiga travhästar. Ännu lugnt upplägg för dem innan det drar igång på riktigt under nästa år med premielopp och riktig träning inför livet som travhästar.
Finns ev. någon andel kvar i PING =)

ODD HARMONIA
Startade i förrgår och var tvåa på mycket bra vis. Toppen!
Startar minst en gång till denna månad.

FRÄCKE BLIXT
Har spenderat overkligt mycket tid på gåbandet då han svällde en del i skapet efter kastration. Bra att röra på sig då!
Har gått galoppintervaller för sadel i veckan. Allt bra med honom.

INGBRIS och MONSTER LITCHI
”Vintervila” för båda.

LITA
Har vi förhoppningar på att hon ska göra bra ifrån sig i löp imorrn på Bollnäs. Allt bra med henne. Tufft lopp dock. Men hon är bra!

BJÖRLI TIRA
Startade på Gävle häromdan. Mycket nöjd med fjärdeplats. Letar nytt lopp så snart som möjligt, hon fortsätter att träna med Pullert.

FOSSHAUG FRASSE
Startar imorrn. Ska gå felfritt innan vi tror på chans. Tveksam form.

CHAMPION CHIP
Klart uppåt i form med fjärdeplats häromdan. Startar igenom om en dryg vecka – antingen Solvalla eller Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *