Kategorier
Fosshaug Frasse Lita Önnes Grimner

Pengar in för Örjan, Frasse & Lita

MEN… Galopper… Här måste vi (Frasse) hålla i tömmarna bättre nästa gång!
Alla tjänade pengar men det kändes som att det fanns mer pengar att hämta för både Grimner och Lita.

ÖNNES GRIMNER (a.k.a. Örjan)
Startade mot väldigt bra motstånd i ett toppenroligt lopp för enbart Bollnästränade hästar. Dessutom körda av Bollnäskuskar.
Fick en bra start från 4o m tillägg och var framme som första häst i andraspår i första sväng då han drog på en dundergalopp och hamnade sist. Gick sedan ca 1.26 i 1600 meter, men kunde såklart inte ta speciellt mycket på de bästa. Ändå ruskigt nöjd med honom och han kan fortsätta starta på.

Lita i värmning.

LITA
Togs lugnt från start och mycket säkerhetskörning. Sedan galopperande häst framför och det var så när att vi lyckades parera den störningen, men galoppen kom och vi tappa enormt mycket.
Kördes sedan runt utan att pressas men visade ca 1.28-1.29 sista 1500 och det på lätta fötter över mål på nytt rekord 1.30,5ag.
Tappade väldigt mycket på galoppen så det var starkt av henne. Kommer sig allt mer och kändes ruskigt fin ju längre loppet gick. Vi startar eventuellt ett par gånger till i år.

FOSSHAUG FRASSE
Gick felfritt, trots att han tappa en sko, men det var inte rätta draget i honom. Lång säsong för han och nu får han pusta ut lite. Han fick pengar han med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *