Kategorier
Björlitira Lita

Träning

LITA
Startar på tisdag Bollnäs och vi har förhoppningar om framskjuten placering. Hon har fått ett för henne bra bakspår (9) och Mats Djuse kör igen. Galopperade i starten senast men gjorde ett toppenlopp sedan till femteplatsen och formen verkar fortsatt bra.
Kändes fin idag i en kortare lugn träningstur.
Känns som en bra platschans.

BJÖRLITIRA (bilden ovan)
Gick ett par lättare intervaller idag och kändes fin. Hon har stressat upp sig i lopp ett par gånger och då blir det gärna pannkaka, men kan hon hålla sig i rygg och få en bra resa tror jag att hon tjänar fina pengar. Snabb häst men inte helt lätt i balansen och hon får inte hetsa upp sig.
Platschans-4-5:a.
Mats Djuse kör även henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *