Kategorier
Calle Bronson Drivbest Fosshaug Frasse Fräcke Blixt Ingbris Monster Litchi Monster Mustasch Sagmo Blässen Urkraft

Tränings- & startrapport

Toppenfina träningsmöjligheter för våra hästar och intressanta starter kommande veckor.

MONSTER MUSTASCH (bilden ovan)
Åkte på kolik för några veckor sedan, men är redan tillbaka i startskick. Startar Romme på måndag. Vi får se hur formen är, men känns fin i träningen. Han går med vanlig vagn (Custom Multicarbon 3) och det blir skor runt om denna gång. Mats Djuse kör och från spår 1o blir det till att smyga.

FOSSHAUG FRASSE
Galopperade bort sjukt fina pengar och minst en plats på Bollnäs förra lördagen. Han såg fin ut… Startar Bergsåker nästa vecka.

Drivbest kollar på när delägare Jon åker förbi med lastbilen =)

DRIVBEST
Fin i träning och vi siktar på start Romme den 15/8. Allt bra med honom efter kastration och senaste träningspasset var helt rätt för att vi ska starta igen. Inledde med tre segrar för oss och det känns som att vi ska kunna vinna något lopp till med honom.
Tveksam på formen med lång frånvaro, men han är bra häst.

MONSTER LITCHI
Startar Bergsåker imorgon. Lurigt läge och vi smyger med. Siktar mot norska Derbyt där vi absolut ska till final. Hon känns ruggig i träning, men skor och vanlig vagn nu och spår fyra på tillägg gör att vi ska köra chans. Bra häst.

FRÄCKE BLIXT
Åkte på en hovböld och har fått stå över ett par pass denna vecka. Behandlad och ”fixad”. Han mår finfint ändå =)

Urkraft på banan. Finfin häst.
Sagmo Blässen drar Pullert.

SAGMO BLÄSSEN & URKRAFT
Tränat Pullert denna vecka. Urkraft rejält på tårna efter sitt fina lopp senast och då är det nog bra att få lite träning i skritt. Sagmo allt fint med och båda ska kunna starta inom några veckor igen.

INGBRIS
Siktar mot Norska Derbyt och vi klurar på en start innan dess.

CALLE BRONSON
Blev lite täta starter för honom och han får ta igen sig lite denna vecka. Han känns finfin i övrigt. Får gå Pullert nästa vecka och något enklare pass så kollar vi efter lopp sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *