Kategorier
Träningsrapport

Träning & starter

Uppdatering!

1-åringarna

L.I. HARALD
BRENNE BAIAS
KJEMPA RE
MONSTER LEGEND

Alla är i vagn och vi tragglar på med travskolan för dessa. De sköter sig duktigt och är fina hästar. Snälla pojkar och tjejen!

2-åringarna
MONSTER FORMYSINS
Travar på fint ihop med kallbloden. Snäll och trevlig!

PING
Vi kör på för fullt och hon tar sig. Har varit lite tuff ett par gånger denna vecka faktiskt. Vore fint om hon inte återgår i gamla synder om man säger så.  

MONSTER KIKKI
Har fått träna på ett tag och sköter det ok. Känns som lång väg för henne att komma ikapp. 

3-åringarna

SAGMO BLÄSSEN
URKRAFT
Stig & Ubbe är nu valacker.
Har skrittat två gånger per dag och även körd i vagn så sent som idag. Båda har tagit kastrationen väldigt bra. Inga konstigheter så här långt.

RE FINANS
Under behandling.  

4-åringarna

CALLE BRONSON
Start på tisdag. Allt bra med honom. Dåligt läge, men får han komma i slagläge och han inte behöver gå värsta speeden innan sista 500 så kommer han avsluta starkt. Gick 1.23/500 m mitt i loppet senast så han har fått upp farten.

INGBRIS
Startar lördag Solänget. Kort distans bra men tufft motstånd.

MONSTER LITCHI
Startar tisdag. Springspår på tillägg. Bra start får vi hoppas på så fäller hon många till slut om hon står på benen. Närmar sig seger känns det som.

ZACK GEL
Var duktig trea på Östersund i torsdags!
Säljs på auktion ikväll.

5-åringarna

DRIVBEST
På väg att vara helt frisk enligt blodprov. Går Pullert och gör det väldigt bra. Vi är på rätt väg.

FOSSHAUG FRASSE
Startar på V75 på lördag. För tufft lopp – pengar en framgång.

MONSTER MUSTASCH
Visade sig på blodprov att han inte var helt frisk ännu ändå!!! Förbaskat. Vi har tagit nytt blodprov igen och då var han något förbättad – så han är på rätt väg iaf. 

6-åringen och äldre…
MONSTER BRAGE BO
Monster Brage Bo startar på V75 på lördag. Han har fått bra läge, rätt snabb ut och ska kunna få ett fint lopp. Distansen är troligen ett minus, likaså att det är bra motståndare såklart. Ligger lite lågt med chanserna. Han är snabb, men känslig för störningar och kan lätt galoppera. Gick väldigt fort senast och minimal störning räckte för galopp, sen blev han stressad och då funka inget efter galoppen. Var lätt en plats som rök av galoppen där. Han känns fin och vi ser fram emot starten, men chansmässigt ligger vi lågt. Pengar och att han gör bra lopp skulle kännas bra. Voltbike, helstängt och ev barfota fram, beror lite på hur hovarna känns på lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *