Kategorier
Träningsrapport

Träning & starter

1-åringarna

Brenne Baias och L.I. Harald. 

L.I. HARALD
BRENNE BAIAS
KJEMPA RE
MONSTER LEGEND

TROLLA RE
Sköter sig väldigt bra och körs i vagn, går på gåbandet och sköter sina åtaganden som travhästar på bästa vis. Jättetrevliga hästar!
Trolla Re är ny i träning och tömkörs.

2-åringarna
MONSTER FORMYSINS
Siktar på premielopp på söndag. Hon fixar tiden, men hon är samtidigt lite omogen och galopperar på banan. Har tagit lite tid att få henne i ordning här i sommar, men känns som bra utvecklingskurva och hon springer väldigt fint när hon bara vill.

PING
Premie på onsdag. Klarar tiden – om hon bara springer åt rätt håll. Har varit svår och gärna visat sina konster för oss, men skött sig bra i banjobb nu och klarat premietidena med lätthet.

MONSTER KIKKI
Har haft dåliga muskelvärden och var uträknad länge. Har nu kunnat träna på ordentligt sista månaden igen och har sprungit premietiden, kan va på gränsen för henne dock. 

3-åringarna

SAGMO BLÄSSEN
URKRAFT
Har tränat fyra dagar i veckan sedan kastration och båda sköter sig fint. Sagmo var lite sämre så sent som idag då han inte helt fick till travet, vet inte om det var en tillfällig svacka för det finns inga syndliga fel i alla fall. Han har gjort så någon gång tidigare också, sen har han varit som ny två dagar senare… vi får se!
Urkraft fin även om han är lite pigg och alert ibland.

RE FINANS
Under behandling.  

4-åringarna

CALLE BRONSON
Siktar vi på start med nästa vecka. Allt bra med han. Tränar pullertvagn och varvar med intervaller.

INGBRIS
Dummade sig i löp igen och nu blir det ”vintervila” för henne. 

MONSTER LITCHI
Ska starta – eventuellt – på torsdag. Vrickade sig idag och vi får se imorgon om det är bra igen. Vart stel och kantig efter det. Allt bra i övrigt så vi hoppas det är kortvarigt.

TEDDY BEST
Inledde med en råstark andraplats på Gävle förra veckan. Kan bli nyttig i Sverige denna kille. Verkar ha landat fint i sitt nya hemland och han startar inom kort igen.

5-åringarna

DRIVBEST
Gick ett riktigt bra pass förra veckan och blandar intervaller med Pullert. Provlopp på lördag så får vi hoppas på fint intryck – start sen vill vi se =)

FOSSHAUG FRASSE
Var ute i för tufft lopp senaste och gick som vi tänkt nytt rekord men räckte inte till pengar.

MONSTER MUSTASCH
Gått fina träningspass och startar Östersund på torsdag. 

HOPP KAROLINE
Vansinnigt läcker märr som inledde med nytt rekord i sitt nya hemland förra veckan. Vi siktar på start Umeå nästa vecka. Häftig häst som känns fin i träningen.

6-åringen och äldre…
MONSTER BRAGE BO
Startar imorgon onsdag på V86 med segervittring. Kändes mycket bra i sista jobbet. Bättre distans nu och auto ett plus.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *