Kategorier
Träningsrapport

Fina ettåringar

FRASSE KARMA (bilden ovan) ute på tur i solskenet. Fantastiskt fin dag med körning av dessa härliga ettåringar. Sköter sig otroligt bra – tre har vi kört in själva och fyra har varit hos Team Rosén i Tierp. Det samarbetet kan vi rekommendera varmt!

Baias och Harald.

Alla lubbar milen på lätta ben och med 500 meters ”intervaller” då klockan håller koll på hur vi ligger till, mest för att vi inte ska köra för fort…

Baias.

BRENNE BAIAS (Järvsöviking)
Gör allt rätt och supersnäll. Han springer ihop med sina hingstkompisar Frasse & Harald. De är alla tre jämna och joggar sina intervaller i 2.20-fart med tung vagn.

FRASSE KARMA (Tekno Eld)
Lättsam kille med mkt fin trav. Gör allt rätt och fin att köra.

KJEMPA RE (Ängsborken)
Springer premieloppstider lätt. Riktigt fin häst som är perfekt att köra och en trevlig individ.

Harald.

L.I.HARALD (Nordsjö Odin)
Härlig kille, mkt fin. Springer ihop med hingstkompisarna och de lubbar helt jämnt med varandra på bra vis utan att vi behöver pressa någon av dem. Perfekt!

MONSTER MITCHI (Monster Monsun)
Passgång. Bra fart. Premieloppsklar. Känns som den här kommer att speeda 1.14 och kanske lite bättre ändå till och med – stora likheter med 3/4-delsbrorsan Monster Mustasch och även mamma Finnskog Nåja.

Donna.

MONSTERDONNASOMMAR (Ängsborken)
Speciell tjej med enastående fint trav. Växt jättebra sista månaden och bra utveckling. Hon är lite psykologiskt sällskap till Tå Vilja som ännu är lite långsam i ledningen, men Donna visar vägen så går det toppen. Det skulle man inte kunna tro då Donna är högst speciell på sidan av arbetet, men när vagnen är på är hon ett lås.

Tå Vilja.

TÅ VILJA (B.W.Modde)
Fint trav inte så snabb ännu. Behöver hjälp med farten och modet av Donna som gärna ska träna ihop med Vilja. Då går det fint. Springer iaf kring 2.30 så det är ju inte direkt dåligt…!

Finns andelar i några av dem kvar – kontakta Frasse 070-3080665.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *