Kategorier
Träningsrapport

Drivbest och Brage Bo

Två kommande starter i januari.

Romme 15 januari
MONSTER BRAGE BO gör debut i monté. Han är mycket riden och det ska inte vara några problem. Men sen hur han tar det när det blir lopp får vi se. Nathalie Blom i sadeln känns toppen då hon är både rutinerad och duktig.
Känslan är att han ska kunna funka bra i monte. Nu är det några ruttade rävar med i loppet så vi får kanske ligga lite lågt med segerchanserna. Han ska iaf göra bra ifrån sig direkt tror vi.

Bergsåker 17 januari
DRIVBEST gjorde en mycket bra come back efter lång frånvaro och vi tror att han gått framåt ytterligare med det loppet i kroppen.
1640 m autostart borde vara bra för honom, men möter några snabba hästar nu och han är ny i klassen fortfarande efter snabb klassklättring. Vill framför allt att han ska sköta sig och göra bra prestation – hur långt det räcker är svårbedömt men han ska i alla fall räknas som ett starkt platsbud på sin fina kapacitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *