Kategorier
Träningsrapport

Träning och starter

Här kommer senaste nytt från oss!

1-åringarna
Vi har 15 ettåringar som bor hos oss för dagen. Riktigt häftigt gäng faktiskt. Fyra e. Tekno Jerven, fyra e. Monster Monsun, fyra e. Odd Herakles, en Hayden Hanover, en Tekno Odin och en Horgen Tore.
Vi kommer presentera dem alla senare…!

2-åringarna
Gänget har avmaskats, vaccinerats och får sin lilla ”jul-semester” kommande två veckor. 1 februari är de i gång igen och de flesta kommer att få testa på banan inför tidiga premielopp.
Kjempar Re
Monster Mitchi
Frasse Karma
Brenne Baias
L.I.Harald
Tå Vilja
Monsterdonnasommar
Fina tjejer och killar som alla skött sin träning perfekt så här långt.

3-åringarna
RE AL får en lugn vecka nu då han vaccinerats. Blandar vagn och gå på släp bakom pullert. Har blivit stabil och fin med den blandningen.
PING svår häst. Vi ska prova lite till fin trav men egna åsikter som inte går helt i linje med chefens…
ÄRTAN har vi inget brått med, hon ska träna på och kommer troligen ut senare på säsongen. Fin tjej.

4-åringarna
SAGMO BLÄSSEN tränar stenhårt för dagen. Lättar upp lite och så får vi köra banjobb i februari om allt går enligt ny plan. Var inte helt som bäst under hösten och har växt. Vi kör på rejält för dagen.
URKRAFT var toppenfin äntligen i sin come back och startar nästa gång 10 februari. Han tog stora steg i rätt riktning i loppet och känns jättefin hemma också.

De äldre
CALLE BRONSON verkar inte gilla brodd så där värst. Helt ok i träning och vi trycker på vinterträning. Kanske start februari om det känns bra. Annars har han en fin säsong framför sig!
DRIVBEST startar med bra platschans på onsdag. Känns fin i träning och var toppen i sin come back.
FOSSHAUG FRASSE bara gått lugnt och drar igång sin träning 1 februari. Han var värd ett längre uppehåll. Har lagt ut… så blir fläskträning i februari.
HOPP KAROLINE planerad årsdebut i februari. Får träna nu med det som sikte.
INGBRIS går bara på släp bakom sina kompisar ännu. Får köras igång lite tuffare i februari. Hon är väldigt lättränad så behöver inte mycket för att vara igång.
MONSTER LITCHI startar februari nästa gång. Fick många tätat starter och gått bra. Värd en lite lättare period nu.
TEDDY BEST gick täta starter och har fått träna istället några veckor. Allt bra med han – kommer ut igen när det verkar va lämpligt lopp.
MONSTER BRAGE BO tyckte monté var ”sådär”. Han verkat inte helt gilla brodd heller. Han ska få chilla lite så kommer vi ut och springer fort utan skor sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *