Kategorier
Träningsrapport

Nyblivna 2-åringar del 2

L.I. HARALD (bilden ovan) är en mycket sympatisk kompis och rör sig mycket fin. Travar och sköter sina träningspass helt perfekt. Springer intervaller nedåt premietiderna nu och det på ett bra vis.

Baias ingen Pajas.

BRENNE BAIAS också otroligt snäll. Travar fint och rejält. Springer närmare premietiden även han på lätt vis. Kan ta lite töm när det går sakta, men när vi travar på så springer han rakt och fint.

Tå Vilja.

TÅ VILJA blev rejält sjuk när hon kom till oss i början på november. Hade feber när hon klev av transporten och det är sällan vi ser hästar som är så dåliga alltså. Repade sig på en vecka så hon iaf kunde komma ut i hagen, har hostat lite efter det men nu är vi igång med träningen på riktigt. Hon är lite trög ännu, men har heller inte tränat lika mycket som de andra så egentligen så är det nog bara helt naturligt. Hon är snart i kapp dem då hon har fint trav.
Hon gillar verkligen inta att vi håller på med hennes öron – då blir hon väldigt arg. Men hon får ge sig… =)
Fin och snäll att köra.

DonnaSommar mitt i vintern.

MONSTERDONNASOMMAR har ett jättefint travsteg – hon har lite att brås på också med en mamma som lubbat 1.24 och en morstam som innehåller massa bra hästar. Jollar lite med munnen och det blir fint för henne med tandläkare i februari.
Snäll och trevlig häst såklart även hon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *