Kategorier
Träningsrapport

Bröderna till start

I morgon startar DRIVBEST (bild ovan) på Romme. Han har inte startat på länge och varit borta för vad vi tror är ett elakt virus som satte ned många av våra hästar i höst. Han gjorde två dåliga provlopp där jag inte var nöjd, men har repat till sig rejält hemma i träning sedan och gick 2400 m jobb dagen göre julafton på bra vis och har efter det varit riktigt pigg. Hoppas inte för pigg i löpet bara.
Han ska kunna ta en hygglig slant om han sköter sig. Han själv är en ganska stor motståndare.

”Ubbe”.

Brorsan URKRAFT startar på måndag och han har vi förhoppningar på över tid. Jättefin häst som bara den sista hjärncellen behöver hitta sin plats. Vi hjälper honom nu med lite extra utrustning som förhoppningsvis ska göra att han stannar PÅ banan denna gång… Gick ett fin pass idag torsdag på 1.47/2000 m och det är ett rätt rejält jobb då det är en hel del uppförsbacke.
Tog det jobbet på strak töm.
Han är liksom Drivbest sina egna största motståndare, Lome Brage-brorsor som dom är tror jag de ändå har mycket bra framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *