Kategorier
Träningsrapport

Kommande starter

Deviljas Ronja, bilden ovan, startar på GS75 Dannero på söndag. Osäker med klart uppåtform, som alla våra hästar nu.

Bergsåker 230922-6
MONSTER BRAGE BO Fransson Fredrik
Står bra till men brukar in rosa marknaden då han tvingas springa mer än 1641 meter. Känns finfin i träning och har gjort två bra lopp på slutet. Avslutade starkt senast och det var lite surt att vi blev omkörda (lite tight dessutom!) i sista sväng. Toppfarten inte tillräckligt hög på Brage, men visade iaf gryende form nu. Tar han pengar och går i trakterna av sitt rekord är vi nöjda.
MONSTER LITCHI Fransson Fredrik
Gått framåt rejält den senaste tiden. Snart kommer det en seger. Några bra emot nu, men hon är inte borta denna gång. 1.25,7 senast med bra fart över mål. Barfota och voltbike.

Dannero 230924-2
URKRAFT Fransson Fredrik
Startar tätt. Hygglig form. Några bra emot. Kan vara 3-4a skulle jag gissa om han sköter sig. Blir väl pigg bakom bilen så vi får hålla i oss. Rekordsänker om det krävs.
DEVILJAS RONJA Fransson Fredrik
Klart bättre än raden. Pressades inte senast då hon hade en snöplig galopp i starten, dessutom bara fyra dagar mellan loppen så jag ville inte tömma henne helt genom att ge henne en skalle. I debuten för oss vann hon okörd trots galopp i starten där hon tappade mycket. Långt fram nu om vi får smyga med. Blir rejält taggad så bra om hon bara kunde lugna sig något. Kan rekordsänka rejält.

Boden 230926-6
DRIVBEST (NO) Fransson Fredrik
Bara ett lopp i kroppen – hoppas det räcker nu när det är 100.000 kr till vinnaren. Vi fick perfekt spår tre och har gått framåt rejält med segerlopp i kroppen. Som en tiger i träningen nu. Vi försöker smyga med direkt och så hoppas vi att det inte blir för trångt om positionerna. Vi får se lite hur de värsta motståndarna beter sig så kör vi beroende på det. Klar vinstchans på Drivbest på hans enorma vinnarskalle.
FOSSHAUG FRASSE (NO) Fransson Michaela B
Mycket bättre än raden då han dummat sig ut flera gånger med galopp. Michaela får hålla i nu, bra spår för han. Han rekordsänker rejält nu bara han travar. Har ändrat balansen och vi tror på bra prestation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *