Kategorier
Träningsrapport

Träningsrapport 9/10

2-åringar

MONSTER MITCHI
Kval imorrn tisdag. Det går fint. Hon kan mer än vad vi kommer köra. Ingen press på henne. Riktigt fin i träning.
TÅ VILJA
Fin och duktig, banjobb och premie inom kort! Lite väl rund om magen, men hon kämpar på.
L.I.HARALD
Snygg kille. Fin och duktig, banjobb och premie inom kort! 

4-åringar
SAGMO BLÄSSEN
Gjorde det klart bra som fyra i lördags. Var nere i 1.25 som toppfart och det är det bästa hittils för honom. Det är toppfarten som ska bli bättre och det blir sakta men säkert. Duktig i allt, han är verkligen en toppenkille i all hantering. Bästa loppet hittills han gjort. Anmäls snart igen.
URKRAFT
Startar på Gävle kommande torsdag. Smyger med och fäller många denna gång till slut. Bra häst.

Äldre hästar
CALLE BRONSON
Har vi bekymmer med då han inte tatt åt sig träning, sämta blodprov och dessutom problem med halsen. Måste vila igen tyvärr och har rekomenderat ägarna att se efter annat ägande.  
MONSTER LITCHI
Starter som en av förhandsfavoriterna på V86 på onsdag. Hoppas kunna vara med där framme i svårtbedömt lopp. Bra hästar emot.
DEVILJAS RONJA
Startar ikväll med riktigt bra chans att sänka rekordet rejält. Bra med bakspår för henne och hon känns toppen. Dock ingen man bara lovar seger med då hon galopperar mest hela tiden. Tycker ändå hon känns allt mer säker på benen och mer körbar nu. Platschans.
DRIVBEST
Haft lite höga blodvärden efter sin start. Tränade igår söndag och han var mycket pigg. Känns lysande i travet och vi är på g snart igen. 
FOSSHAUG FRASSE
Startar på onsdag på Bergsåker. Bra form på han men har ju galopperat massa på slutet helt i onödan. Riktigt bra på Boden efter startbrasa och visa form. Pengar in så är vi glada.
MONSTER BRAGE BO
Jättebra bakom hästar efter ett störnigsmoment i starten chansade vi invändigt och där blev vi fast med allt sparat. Nytt rekord men fanns bra med fart kvar. Riktigt kul att han funkar så bra med det upplägget vi har nu med AKP som rider och så går han några pass i vagn imellanåt. Känns skitbra.
MONSTER MUSTASCH
Tränar på för comeback efter lång frånvaro. Bara positivt fortsatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *