Kategorier
Alm Briskus Alm Kasai Alm Stjernen Calle Bronson Finnskog Lexus Fosshaug Frasse Ingbris Monster Litchi Monster Mustasch Odin af Sola Sagmo Blässen Skeie Storm Urkraft

Träningsrapport

Hela gänget har tränat och tävlat de senaste dagarna.

Tvååringarna

Sagmo Blässen.

SAGMO BLÄSSEN
Piggt och bra intryck. Han gör det mesta rätt hela tiden. Fin att köra och spänstig. Han har gått på bandet och blivit körd måndag och tisdag denna vecka. Hinner med ett par pass till innan veckan är över.

Urkraft. Ursäkta iskall ful bild…

URKRAFT
Såg fin ut från sidan i tisdagens pass. Han gör det bra, finns en del passgång även i han (precis som mamma och syskon). Bra häst.
Han har gått på bandet och blivit körd måndag och tisdag denna vecka. Hinner med ett par pass till innan veckan är över.

Skeie Storm.

SKEIE STORM
Utvecklats väldigt bra. Ser fin ut och lägger bra med mark under sig. Han är rätt stor men ändå lätt i kroppen.
Han har gått på bandet och blivit körd måndag och tisdag denna vecka. Hinner med ett par pass till innan veckan är över.

Briskus ut på tur.

ALM BRISKUS
Har en härlig inställning och vill mycket på ett bra vis. Travar på i ett normalt tempo i rockardvagnen på bra vis.
Han har gått på bandet och blivit körd måndag och tisdag denna vecka. Hinner med ett par pass till innan veckan är över.

Treåringarna

Lichi och Ingbris.

MONSTER LITCHI
Gick intervaller ihop med Ingbris på ett väldigt bra vis. Hon fick sommarskor häromdagen och det var en ENORM fördel där vi passade på att ändra om balanseringen en del också. Hon kändes väldigt förbättrad. Det finns bra talang i denna märr. Det är mycket krut under huven, men behöver få lite intervaller i benen och även nåt banjobb till innan det är debut.

INGBRIS
Den av våra treåringar som för dagen känns bäst. Hon är fantastisk. Har gått banjobb på ett mycket bra vis och såg finfin ut för Roffe i intervallerna. Hon är startklar inom kort.

Calle före Alma och Alm Kasai.

CALLE BRONSON
Ska göra debut på Dannero på lördag. Han är med för att lära och få lite mer rutin kring tävlingsbiten. Han kvalade på 1.38 men kan rekordsänka det några sekunder utan problem, men är inget för spelarna denna gång.
Mycket passgång i träningen, men det är inte ovanligt.

ALM STJERNEN
Är den som redan startat, tvåa i debuten – och ska även han till Dannero på lördag. Samma med honom är att han är med för att lära och inget för de som vill spela för att vinna pengar. Oskar Kylin Blom ska köra i loppet och han kan vara 4-5-6 i loppet om det vill sig väl. Han behöver skaffa sig ”lite hår på bröstet” – alltså han behöver känna sig lite mer tuff och ball och visa lite jävlar anamma innan det är dags att vi tipsar om spelvärde…
Rekordsänker rejält nu, men det räcker inte för det är några väldigt bra hästar i loppet.

Äldre

ALM KASAI
Normal träning, vi kommer att gnussa på ett par veckor till så hoppas vi han är redo för banjobb. Mycket bättre stil efter sommarskoning.

FINNSKOG LEXUS
Ridtränas och går på bandet. Han gör något nästan varje dag i träningsväg. Vi ökar takten lite efterhand.

Odin af Sola.

ODIN AF SOLA
Startade på Bollnäs. Gick nytt rekord med 1,5 sekunder men var nästintill ostyrbar. Vi klurar lite till.
Värmde mycket bra och även provstart bra, men i loppet inte bra.

FOSSHAUG FRASSE
Kändes riktigt fin efter en lite lugnare period. Gått två intervallpass och får fortsätta med det ett par veckor, så får vi känna på hur det känns om och klura på en plan för honom. Bra tryck.

Mustaschen i Pullert.

MONSTER MUSTASCH
Luffar vidare i sin Pullert. Han har vaknat till liv lite och skrittar på i bra takt. Men trav verkar va överskattat i hans värld.
Overklig skillnad mot banan där han värmde i 1.18-tempo vid senaste starten… Lätt!
Frän kuse som blir riktigt bra när han utvecklar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *