Kategorier
Odd Herakles

Odd Herakles hedrade Alm Svarten – igen!

Odd Herakles tok seg av Alm Svartens æresløp for tredje år på rad!!!

Odd Herakles fulgte ryggen til Ulsrud Tea fra start. Ulsrud Tea fikk overta teten fra Føynland Kongen etter 500 meter, men det tok ikke lang tid Odd Herakles tok over tetposisjonen. Tempoet var 19,7/500m og 19,9/1000m. Mot siste sving kom Søndre Jerkeld opp utvendig for Odd Herakles, og en liten stund så det faktisk ut til at Odd Herakles skulle få kamp. Men på oppløpet strakk Odd Herkles på seg og holdt greit unna for Søndre Jerkeld og godt avsluttende Lome Brage. Vinnertiden ble 19,8a/1609m.”

Texten hämtat från norska TGN.no.

Alltså vi är så tacksamma att få vara en del av den här fantastiska hästens historia. Det är bara overkligt och tacksamt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *