Kategorier
Björlitira Calle Bronson Lita Monster Mustasch

Träningsrapport

Bilden ovan från onsdagens träning: Calle, Mustaschen och till höger Lita på släp bakom Tira.

CALLE BRONSON
Går Pullert-träning efter senaste loppet. Han har enormt med passgång i sig och är väldigt rullig. Vi styrketränar allt vi kan nu och så kommer han ut stark som en björn i februari igen.

MONSTER MUSTASCH
Har en vecka till enligt plan med Pullert så ska han få gå i vanlig träningsvagn ett par pass. Blir racerbalans till veckan också så vi är redo att öka takten.

BJÖRLITIRA
Kan bli väldigt ”på” och het i loppen så vi försöker att träna henne så hon ska vara ”lugnare”. Dessutom starkare. Går mycket i Pullert även hon där hon sköter sig väldigt bra. Fin häst som startar på tisdag nästa vecka med Mats Djuse i vagnen.

LITA
Går på släp bakom andra hästar så mycket och ofta vi kan. Hon är rejält på i träning och får därför kortare intervallpass i vagn, på gränsen tills hon pelar ur skulle man kunna säga. Lätt att hon blir väl taggad och då är träningspasset i princip ”värdelöst”.
Gillar denna häst också, hon har bra kapacitet och gjorde två topplopp förra veckan. Trea för Frasse på Bergsåker där hon inte var långt från vinnaren, sedan startgal och ruggi upphämtning till femteplatsen när Mats Djuse körde på Romme. Startar tisdag igen och då är hon på pallen felfri.
Bra form.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *