Kategorier
Björlitira Lita Odd Harmonia

Kommande starter

ODD HARMONIA (bilden ovan)
Vann i senaste starten på väldigt bra vis mot mycket bra hästar. I det slagna fältet var Lille Fröken Stöen och Myrsjö Magica till exempel – två riktigt bra märrar. Harmonia vann lätt ändå från ledningen efter 1.28,0 sista 1600.
Nya giv denna gång med autostart och kort distans. Men räknar man lite på hur hon gick sista 1600 sist så ska hon ha bra chans även denna gång. Känns pigg och fin i träningen.
Gick ett par rappa intervaller så sent som idag, en lite snabbare på 1.30/300 och då var det toppfint intryck. Finns bara ett frågetecken och det är att vi tvingades stryka henne för start för ca 3 veckor sedan. Så det blev ett avbrott där. Tycker dock att hon känns fin och redo i träning.
Start lopp 12 Gävle imorgon lördag.

BJÖRLITIRA
Jag gillar henne och tycker att hon är på rätt väg. Blev väldigt het senast och då stämmer inget för henne. Autostart nu och det är en fördel. Bra kusk och tror hon tjänar en fin slant om de kommer sams över hur ett lopp ska disponeras.
Fin i kroppen och känns bra.
Går jobb söndag inför start tisdag på Bollnäs.

LITA
Toppenfin senast efter galopp och jag tycker att hon utvecklas hela tiden. Hon gör fina prestationer varje gång och bara hon går felfritt är hon med i striden. Några fina hästar emot, men hon är tidig denna gång från ett bra bakspår på långdistans och autostart.
Går jobb söndag inför start tisdag på Bollnäs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *