Kategorier
Ängsborken Fosshaug Frasse Monster Mustasch Sagmo Blässen Urkraft

Banjobb

Banjobb för några av hästarna i dag.

Ängsborken: 1.26,7 distansen. Kändes väldigt fin och avslutade 1.23 sista 500 med 1.20 på spända linor över mål. Klart bra.
Vi börjar kolla efter lopp nu om några veckor.

Sagmo Blässen och Urkraft: Gick fint och fick sällskap i ett lättare banjobb. Ca 1.46 för dem med 1.36 över upploppet på bra och lätt vis. Lite extra plus för Urkraft. Sagmo Blässen var lite trög i första heatet med när han fick springa i rygg i andra heatet så var han piggare.

Monster Mustasch: Var väldigt rullig och vi hade balanserat bort oss lite då han fick nya skor häromdagen, det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Han har nära till passgång och det testade vi idag… Vi får sko om och göra det rätt. Annars bra ork och allt bra i övrigt. Inte långt från start om husse bara fixar balansen.

Fosshaug Frasse: Gick ett montéjobb först och sedan ett heat i vagn. Han anmäls till lopp så snart det finns ett lämpligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *