Kategorier
Träningsrapport

Träning & starter

L.I. HARALD (NO) 3 valack Bilden ovan
Växt mycket och är väldigt hög, men lite gänglig fortsatt. Fin och spänstigt intryck i dagens pass. Han har en del tuffa pass framför sig nu de kommande månaderna.
MONSTER MITCHI 3 sto
Ruggigt läcker så sent som idag. Hon har en hel del träning framför sig nu kommande månaderna men hon känns rätt tidig ändå det får vi säga. Sällan man känt sån power i en häst faktiskt. Väldigt stor men för dagen ändå rejält biffig i kroppen även om hon är lite överbyggd bak – alltså högre vid rumpan än vid manken, som en dragster 🙂 .
TÅ VILJA 3 sto
Har fått prova på sadel och det var toppen sa både Michaela och “Vivvi”.
RE FINANS 5 valack
Har trimmats på och vi närmar oss start. Gick ett lite tuffare pass förra veckan och det klarade han bra. Håll tummarna snart tillbaka!
SAGMO BLÄSSEN (NO) 5 valack
Jätteduktig trea i går på Gävle. Riktigt bra upphämtning gången innan. Vi närmar oss fullträff. Bra utveckling.
SUSÅ Ö.K. (NO) 5 sto
Ingen stallkörning sist i alla fall – utsvarad i tredjespår. Sprang och sökte lite och va inte helt perfekt i svängarna, vi kortar brodden till nästa start som är redan imorgon. Känns fin i övrigt. Bara glömma seanste starten.
ESKILS TITAN 5 valack
Relativt ny i stallet och vi har bekantat oss bra. Snäll och trevlig häst som verkar vara lite ängslig i tävlingsmomentet. Vi trimmar på och övar med kompisar.
URKRAFT 5 valack
Å… Gråa hår. Känns som en miljon men vill inte sköta sig när det blir allvar. Hoppa i segerstriden förra veckan och igår var han alldeles för pigg i ledningen, släppte till favoriten varvet kvar, men det var inte positivt, blev väldigt rulligt och het och hoppa. Vi får klura på lite förändringar där.
MONSTER LITCHI 6 sto
Vintervilar. Får se om det blir avel eller tävling i år.
DEVILJAS RONJA 7 sto
Fick ett styggt upplägg i senaste loppet och var inte helt nöjd i träningspass efter det. Var hopplös och skulle springa passgång och galoppera. Men efter en del diskuterande så var vi väl hyggligt överens om att det är trav vi håller på med. Startar inom några veckor igen.
DRIVBEST (NO) 7 valack
Känns fin och vi provar eventuellt lite ny utrustning då han startar på torsdag denna vecka. Bra i träning. Ligger lite lågt ändå tills det släpper i lopp också. Men han ÄR på gång…!
FOSSHAUG FRASSE (NO) 7 valack
Trivs inte alls med brodd, har aldrig gjort och verar inte pigg på piggar nu heller. Har får ledigt ett tag nu så kör vi igen i vår.
MONSTER MUSTASCH 7 hingst
Siktar mot finare banor i vår. Har varit lite arg på en ”kompis” och har faktiskt fått bo inne på nätterna. Världens snällaste häst hade ett ont öga till en haggranne…!
MONSTER BRAGE BO 8 valack
Fick lite lugnare över jul, men AKP och Brage håller igång med ridning. Mycket bra tycker både vi och Brage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *