Kategorier
Drivbest

DRIVBEST tillbaka som vinnare

DRIVBEST är en vinnare igen – snacka om vinnarskalle och att komma tillbaka efter sju sorger och många bedrövelser.

På Romme vann han efter ett spårsnålt lopp och en lysande spurt. Varvet kvar hade väldigt långt fram och det såg hopplöst ut, men ibland löser det sig och Drivbest svarade råbra på kusken högertöm in på upploppet och flög lågt till seger.

Detta var Drivbests 12 seger i 28 starten. Han har haft alla möjliga problem, det har varit halsen, lynnet och kastration som tagit tid, men nu var han så där fin igen. Vinnartiden 1.27,1ak var dessutom riktigt bra för klassen och årstiden.
Lovar gott inför framtiden.

Grattis till ägargänget!

Tack Drivbest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *