Kategorier
Alm Briskus Alm Kasai Alm Stjernen Calle Bronson Finnskog Lexus Monster Mustasch Sagmo Blässen Skeie Storm Urkraft

Hemmaträning 23/3

SKEIE STORM (bilden) och hans kompisar SAGMO BLÄSSEN, URKRAFT och ALM BRISKUS har gått på gåbandet. Det har varit några dagar med sämre underlag – tjällossning på sina håll – och då kan det blir lite alternativ träning för de här pojkarna.

Lexus har funnit sig bra i ridträningen. Tidigare har han protesterat en hel del vid ridning, men nu verkar han gilla upplägget.

FINNSKOG LEXUS har gått i ridhuset idag och igår gick han ridpass hemma. Hoppas att vi är på rätt väg med den här killen.

Mustaschen trillar på i Pullert.

MONSTER MUSTASCH startar på söndag och laddar med Pullert-vagnen. Han är som vanligt ganska lat och man får passa på att trycka till intervaller när han tror att han är på väg hem… Riktig sköning detta som ändå är en riktig kompis. Han känns toppenfin.

ALM KASAI gick ihop med ALM STJERNEN och CALLE BRONSON i dag och Kasai kändes ”sådär”. Han har haft någon period så här tidigare också utan att det egentligen är något fel på honom har man som kusk ändå en känsla att han inte är helt på topp. Tränar iaf på som vanligt.
Calle kvalade förra veckan och han såg fin ut efter det hemma och ”Alma” skötte sin träning fläckfritt. Han är också ganska lat, som Mustaschen, men med lite kompisar i farten hänger han med i alla tempon och är väldigt lättsam att hålla på med och att köra är han en drömhäst. Finfin debut häromdagen så man är ju nöjd när de är fina efter sina lopp också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *